Telenor starter musikklubber

Telenor har de siste månedene satset mye på mobil musikk og skal ha opparbeidet seg en posisjon som den største norske forhandleren av digital musikk. I løpet av fjoråret ble det lastet ned nesten 1,3 millioner låter fra selskapet. Nå tar selskapet grep for å få dette tallet enda høyere.

- Telenor er i dag den største norske forhandleren av digital musikk. Når Telenor og Djuice nå introduserer musikklubber, er målet å komme med et enda bedre tilbud til musikkinteresserte, sier musikkansvarlig i Telenor, Klaus Sørland.

Velg hva du vil
For abonnementstjenesten Telenor Musikklubb eller Djuice Music Club gir brukerne mulighet til laste ned inntil 10 sanger for 59 kroner per måned. Telenor kan forteller Mobilen at brukerne får tilgang til å laste ned hvilke låter de vil fra katalogen til operatøren. I tillegg vil de få tilgang eksklusive prelanseringer.

- I første omgang vil det være mulig å laste ned inntil ti låter for 59 kroner per måned. Vi vil sende ut inntil tre meldinger i måneden med eksklusive lanseringer, konkurranser, og så videre. Men det kommer mer, sier Sørland.
 

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen