Telenor søker unge

Interessen har til nå vært enorm. I følge pressemeldingen har over 1000 ungdommer fra Norge, Sverige og Danmark har søkt på de åtte utlyste trainee-stillingene.

Fremdeles tid til å søke
Søknadsfristen er 13. februar, så det er fortsatt en mulighet til å melde seg på. Telenor ønsker å rekruttere de aller beste yngre kandidatene i Skandinavia, og utvikle dem til å bli fremtidige talenter i organisasjonen.

- Vi har hatt stor etterspørsel etter et slik program, og får mange tilbakemeldinger på at Telenor er en attraktiv arbeidsplass blant studenter og yngre profesjonelle. Den store interessen for programmet tyder jo også på det, sier rådgiver Hege Sand, som er ansvarlig for trainee-programmet.

De formelle kravene er en akademisk grad som følge av minimum fire års studier, samt gode kunnskaper i engelsk og minst ett skandinavisk språk.

Bred faglig kompetanse
De åtte kandidatene vil få en bred faglig innføring og et unikt innblikk i en svært innovativ bransje. I løpet av opplæringstiden skal de igjennom tre moduler som blant annet innebærer utplassering både i Skandinavia og i Telenors internasjonale virksomheter. Kandidatene vil under hele opplæringstiden få veiledning av en mentor samt at de skal følges opp på mål av en leder.

- For kandidatene blir det to år med massiv læring sammen med mange spennende mennesker. Vi skal også sørge for at kandidatene får mulighet til å opparbeide seg et internasjonalt nettverk, sier Hege Sand.

Teambuilding er en viktig del av programmet, og det legges vekt på at kandidatene skal lære mye av hverandre. Derfor ønsker Telenor kandidater med ulik bakgrunn.

- Vi er spesielt på jakt etter såkalt krysskompetanse, for eksempel studenter med både teknisk og samfunnsfaglig bakgrunn, sier Hege Sand.

Om noen har lyst å satse på en karriere innen Telenor så finnes søknadsskjema og mer informasjon om trainee-programmet her.

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen