Telenor søker beta-testere

Som Norges største mobiloperatør, har Telenor i dag et vell av tilleggstjenester. Og som hos operatører flest, kommer det nye til etter hvert.

Nå søker Telenor prøvekaniner for å få prøvd ut en del eksisterende og nye tilleggstjenester, og du kan bli en av dommerne i operatørens testpanel i ett år.

– Vi ønsker å teste nye innholdstjenester, og vil at testbrukerne skal fortelle oss om de fungerer, og om de er underholdende, sier Atle Lessum, informasjonssjef i Telenor, til Amobil.

Om du vil være med i testprogrammet, er forutsetningen at du har en Telenor- eller Djuice-abonnement. Søknaden må sendes innen 20. august. Operatøren skal deretter gjennomgå søknadsbunken, og trekke ut 80 personer som får teste ut nye tjenester.

Men gratis er det ikke. Du må nemlig bruke ditt eget abonnement, og må teste én tjeneste i måneden, og noen av disse vil koste penger å bruke. Telenor lover imidlertid at du maksimalt må betale 150 kroner av egen lomme under testperioden på ett år.

– Vi har innsett at vi alltid vil ha konkurrenter som kan utkonkurrere oss på pris. Derfor vil vi fokusere på å ha de aller beste innholdstjenestene, sier Lessum. Han håper at de får satt sammen et så bredt panel testbrukere som mulig, men nedre aldersgrense er 15 år.

Som takk for hjelpen gir Telenor deg en Nokia N80 eller en N73 etter at testperioden er over.

Om du vil søke, kan du besøke Telenors hjemmesider, hvor du finner mer informasjon om testprogrammet.

Vi har forsøkt å finne ut om Netcom også har et testprogram, eller har planer om å komme med et lignende PR-fremstøt. Netcom har imidlertid ikke svart på våre henvendelser.

(Kilder: Telenormobil.no)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen