Telenor slipper prisene for iPhone 4S

Kan forhåndsbestilles med en rekke abonnement.

Allerede i går annonserte Netcom sine iPhone 4S-prise, og i dag er det Telenor sin tur. Den populære mobilen fra Apple vil bli tilgjengelig i norske butikker fra og med fredag, men kan forhåndsbestilles nå.

Bundet i 12 måneder

Abonnementene som du binder deg til er selvfølgelig ikke av den billigste typen, og inkluderer ulike mengder av ringeminutter, tekstmeldinger og data.

Prisene er som følger:

Det kan være greit å legge merke til at hvis man velger et at Komplett-abonnementene vil man kunne benytte seg av Telenors siste tilbud, som gir deg tre måneder fri mobilbruk til én fast pris.

Om du vil kan du også kjøpe iPhone 4S direkte fra Apple uten binding til en operatør. Da koster en 16 GB 4890 kroner, mens 32 GB koster 5790 kroner og toppmodellen med 64 GB minne koster 6690 kroner. Da kommer utgifter til abonnement i tillegg.

Hvis du vil finne ut hvilket abonnement som passer best til ditt bruksmønster, kan du ta en titt på vår tjeneste Ringepriser. På denne måten slipper du å tape masse penger på å binde deg til et abonnement som ikke passer ditt forbruk.

Forhåndsbestill iPhone 4S på Telenors egne hjemmesider, eller hos Djuice.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen