telenor_fornebu_main (Bilde: Telenor)

Telenor med store nettverksproblemer

Er du Telenor-abonnement er sjansen stor for at du har opplevd problemer med enten WAP eller annet datarelatert de siste dagene. Operatøren har slitt med ustabilitet med leveransen av tjenester, noe som har fått sinte kunder til å reagere over manglende informasjon.

Brannmur var problemet

Anders Krokan i Telenor (Foto: Telenor)
Anders Krokan i Telenor (Foto: Telenor)

- Vi kan bekrefte at vi har hatt problemer med en brannmur som formidler datatrafikk. Men problemet er nå løst etter en programvareoppdatering i natt, sier Anders Krokan, informasjonssjef i Telenor Norge.

Problemet skal ifølge Krokan ha vært at en brannmur har blokkert eller senket hastigheten på en del trafikk, som igjen har gjort at enkeltbrukere har opplevd problemer med datatjenester til mobilen. Ifølge Krokan har Telenor jobbet med en løsning i over en uke uten hell, før nattens programvareoppdatering skal ha løst problemet for godt.

- Dette har vært en kalddusj for oss og vi har jobbet hardt med å få fikset problemet i godt over en uke.

Manglende informasjon

En rekke lesere har rapportert om feilen i forumet, der flere har opplevd manglende dekning, WAP som ikke har fungert og problemer med mottak og sending av MMS. Telenor har etter det Amobil erfarer ikke kontaktet kundene sine om problemet og flere brukere har ytret frustrasjon over manglende informasjon fra operatøren.

Det beklager Krokan og Telenor.

- Vi beklager feilen sterkt overfor kundene som er rammet og særlig de som er avhengig av at mobiltelefonen og de tjenestene som er rammet fungerer. Mye skyldes nok at vi har forsøkt å løse feilen kontinuerlig og i periodene med stabilitet har trodd at alt fungerte og dermed opplyste nettopp det.

Krokan opplyser at Telenor nå fremover vil overvåke problemområdet for å sikre stabilitet, og at nettet har vært stabilt siden klokken seks onsdag morgen.

Har du hatt problemer eller opplever problemer med ditt Telenor-abonnement? Send oss en e-post til tips@amobil.no.

(Kilder: Telenor, DIskusjon.no)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen