Djuice Complete skal rette seg mot ungdom som er glad i SMS. (Foto: Annett Vauteck)

Telenor med nypresset Djuice

Her er prisene til Complete.
Her er prisene til Complete.

Telenor vil lansere et nytt Djuice-abonnement 15. mai. Abonnementet skal hete Complete, og vil dekke et gap mellom dagens ulike Djuice-tilbud.

Lekket notat

I et internt strategi-notat Amobil sitter på poengteres det at formålet med Complete er å gi gode telefontilbud sammen med en lav SMS-pris og en månedspris på 129 kroner. De fleste av dagens Djuice-abonnement har ikke månedspris, med mindre du kjøper en subsidiert telefon med abonnementet.

Utifra de øvrige prisene i Complete vil abonnementet legge seg i prissjiktet til Netcoms Supertalk og Tele2 sitt Hero-abonnement. Disse har henholdsvis samme og lavere månedspris, men utifra beregningene som Telenor har gjort vil Complete slå disse med en lavere pris på tekstmeldinger.

– Netcom er konkurrent

– Det nye med Djuice Complete er at abonnementet er optimalisert for ungdom som er ute etter fete telefoner til lav pris, og som også er opptatt av lave SMS-priser. Og som ny Djuice-kunde får man 6000 tekstmeldinger gratis de to første månedene, sier Tor-Arne Fosser, sjef for Djuice i Norge.

Ifølge Fosser bytter 60 prosent av all ungdom i aldersgruppen 15-30 år telefon hvert år, og det å kunne gi en totalpakke med telefon og abonnement er viktig for operatøren. Og han legger ikke skjul på at målet er å konkurrere med Netcom og Tele2.

– Ja, Netcom og Tele2 er en konkurrenter som vi ønsker å slåss med i ungdomsmarkedet.

Complete skal etter det Amobil kjenner til være i salg fra og med 15. mai.

(Kilder: Telenor)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen