Telenor med nye kontantkortmodeller

Telenor med nye kontantkortmodeller

Telenor kommer med tre ulike kategorier kontantkort. To av dem tilbyr rimeligere minuttpris eller SMS mot at du betaler en døgnpris på 99 øre. Ringer du i mer enn tre minutter per dag, eller sender du flere enn tre SMS vil det lønne seg å gå for de nye prismodellene.

- Vi er først i Norge med å lansere en løsning der kontantkortkunder selv kan justere abonnementet sitt. Gjennom at kundene selv kan velge pris kan de oppnå store besparelser, sier Jon Erik Haug, leder for Mobil Privat i Telenor i en pressemelding.

Dagspris
To av prisplanene er en helt ny konstruksjon i det norske markedet, og ligger i grenselandet mellom kontantkort og vanlig abonnement (abonnement med regning). Kundene kan få ringepriser ned til 79 øre eller SMS til 39 øre, mot å betale en dagspris på 99 øre. Dagsprisen blir daglig trukket automatisk fra saldoen.

- Mange av våre kunder ringer svært mye, men foretrekker av forskjellige grunner kontantkort fremfor vanlig abonnement. For mange har det vært et irritasjonsmoment at minuttprisene på kontantkort har vært høye sammenlignet med abonnement med regning. Telenor halverte kontantkortprisene ved lansering av Kort&Kontant og djuice cash tidligere i år. De nye prisplanene representerer nok en gavepakke til storbrukere av kontantkort, sier Jon Erik Haug.

Telenor lanserer tre forskjellige priser å velge mellom:

    1. Billigere ringepris kveld og helg
    2. Billigere ringepris (79 øre)
    3. Billigere SMS (39 øre)

Kundene står fritt til å bytte prisplan 4 ganger pr. mnd. Enhver som har kontantkort hos djuice eller Telenor kan benytte tilbudet med sitt eksisterende kontantkort.

Kontantkortkunder som ønsker å skreddersy abonnementet sitt, kan enkelt gjøre dette på www.telenor.no/mobil, eller ved å sende en SMS til 1999 med ”endre ringe”, ”endre sms” eller ”endre kveld”. 

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen