Telenor med musikk uten sperre

De fleste som har prøvd å kjøpe lovlig musikk via nettet eller på mobilen har opplevd det såkalte DRM-marerittet (Digital Rights Management). Filer med slik kopisperre gjør det vanskelig, om ikke umulig å overføre lovlig kjøpt musikk til andre spillere enn akkurat den du lastet det ned på.

Derfor er det en glede at Telenor nå tilbud salg av musikk uten slik kopisperre via sine musikkbutikker på mobil og PC.

- Telenor er glade for å kunne tilby musikk uten kopisperre. Dette betyr at musikken våre kunder kjøper i Telenors butikker kan brukes på alle typer bærbare musikkspillere, og vi håper med dette at vi kan løfte det lovlige salget av musikk enda et hakk ved å tilby et produkt som kunder etterspør, sier leder for Telenors musikksatsing Klaus Sørland.

Les også:

- Gigantisk mobillansering fra Telenor
- Slik er Nokias gratismusikk
- Mobilunderholdning tar av

Mye uten sperre

I første omgang er det snakk om DRM-fri musikk fra plateselskapene EMI, Universal og Phonofile. Det vil i praksis si at omtrent halvparten av musikken Telenor selger nå leveres uten kopisperre. Det totale utvalget hos Telenor er på over én million sanger.

Sammen med denne lanseringen tilbyr Telenor også Nice Price på Madrugadas siste album, i samarbeid med EMI. De 1 000 første albumene selges på web til 79 kroner. Deretter går prisen opp til den vanlige albumprisen på 99 kroner.

Kvaliteten økes også nå. På nett blir den nye kvaliteten 256 kbps via MP3, mens det er snakk om en 50 prosents økning på mobilen, til 96 kbs AAC.

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen