Telenor lanserer mobilt nettalbum

Telenor lanserer nå en helt ny tjeneste kalt Online Album. Tjenesten gjør at det ikke lenger gjør noe om du mister mobilen med alle de verdifulle sommerbildene på sjøen eller nedi en iskald øl. Bildene du tok med telefonen er nemlig trygt lagret hos Telenor, og kan hentes ned igjen når som helst.

Ifølge Telenors informasjonssjef Anders Krokan, er Telenor den eneste operatøren som hittil kan tilby en liknende tjeneste.

Den siste tiden har 200 testpersoner prøvd ut tjenesten, som nå lanseres fullt.

19 kroner i måneden

Tjenesten koster 19 kroner i måneden. For den prisen kan du laste opp så mange bilder og videosnutter du vil til Telenors album. Innbakt i månedsprisen ligger også prisen for å sende bildene over mobilnettet.

"Så mange bilder og videosnutter du vil", er imidlertid en sannhet med modifikasjoner. Du har nemlig 1 GB lagringsplass til disposisjon.

For å kunne bruke tjenesten må du laste ned en applikasjon til telefonen din. Applikasjonen har samme navn som tjenesten, og installasjonen har filtypen .jar. Det vil si at de fleste nye mobiltelefoner har støtte for programmet. Foreløpig finnes det ingen versjon til Windows Mobile, men Krokan lover at dette vil komme om kort tid.

Etter at bilder eller videoer er lastet opp, kan du gå inn på dine kundesider hos Telenor og administrere bildene og laste de ned til PC-en din om du ønsker det.

For å starte tjenesten, sender du en SMS med kodeord ALBUM til 2244. Vil du av karusellen, sender du STOPP ALBUM til 2244.

Du kan lese mer om tjenesten på Telenors egne nettsider.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen