Telenor lanserer lydbøker

En lydbok er lettere å bære med seg enn en vanlig bok. (Foto: Istockphoto)
En lydbok er lettere å bære med seg enn en vanlig bok. (Foto: Istockphoto)

I dag lanserte Telenor lydbøker til mobiltelefonen.

I første omgang finnes det 210 boktitler i Telenors database. Blant utvalget finner du titler av Jan Guillou, Liza Marklund og Anne Holt.

Lydbøkene er delt opp i deler på 2,5 - 3 MB hver. En hel lydbok vil i følge Telenor ha en størrelse på mellom 100 og 200 MB.

Hver bokdel vil koste mellom 9 og 15 kroner. I bokbutikken på mobilen kan du se prisen på både hver bokdel, og den totale prisen på hele boka.

300 kroner
De fleste bøkene koster i underkant av 300 kroner. Dette er omtrent det samme som du må betale for en ny innbundet bok i en vanlig bokhandel.

Frem til 1. juli kan du imidlertid få gratis smakebiter fra boklageret til Telenor. Her kan du få alt fra barneeventyr til tre hele klassikere, samt 30 minutters bokdeler av blant annet Jan Guillou.

Du betaler ingen ting for datatrafikken du genererer over mobilnettet når du laster ned lydbøkene til mobilen din, da Telenor har inkludert dette i prisen du betaler for boka.

For å komme i gang med lydbokhandelen, sender du en SMS med ordet "lydbok" til 2244. På Telenors nettsider kan du lese mer om introduksjonstilbudene >>

Telenors lydbokbutikk samarbeider med Piratforlaget, Aller Forlag, NRK Aktivum og Barneselskapet

(Kilder: Telenor)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen