Telenor kutter prisene

Den siste tiden har vi sett et generelt prisfall blant mobiloperatørene. Netcom lanserte for kort tid siden det nye abonnementet Netcom Plenty, som tilbyr priser langt under vanlig takst. Også Talkmore har kuttet prisene.

Nå følger Telenor etter med priskutt på flere av sine abonnement. "Vi har sagt at Telenor skal være konkurransedyktige på pris i mobilmarkedet, og det bekrefter vi med denne prisendringen", forteller Telenors divisjonsdirektør for privatmarkedet, Berit Kjøll.

Telenor Mobil Privat-kunder får redusert ringe prisen med 40 øre, fra den tidligere taksten på 1,99 kr til 1,59 kr per minutt. Med det vil operatøren faktisk legge seg under prisnivået til flere konkurrende abonnement, blant dem You Plus og Netcom Youngtalk.

Noe røverkjøp er det imidlertid fremdeles ikke for Telenors kunder. De billigste abonnementene på dette feltet er i dag Lyse Match og Chess King, som begge kan friste med priser på 79 øre per minutt for samtaler.

Kutter også prisen for Djuice og Bedrift
Også Djuice-kunder får en reduksjon i ringeprisene. Prisen for å ringe til mobil kuttes med 20 øre, fra 1,99 kr til 1,79 kr per minutt. Ringer man til hustelefon har prisen gått ned fra 3,99 kr til 2,99 kr per minutt.

Vanlige bedriftskunder får et priskutt på 14 prosent. Samtaler takseres dermed for 59 øre per minutt, mot 69 øre tidligere. Månedstaksten redusereres dessuten fra 135 til 129 kroner.

Bedrift Basis-kunder får også et priskutt fra 1,39 kr til 1,29 kr for samtaler. Her har den tidligere månedstaksten på 65 kr blitt redusert til 59 kr.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen