Telenor kopierer Netcom – igjen

Det er ingen hemmelighet at ungdom bruker mobiltelefonen mye. De gir beskjeder, avtaler møtesteder, flørter, spiller, hører på musikk og er ofte mer knyttet til mobiltelefonen enn de er til noe annet.

Nå tar Telenor grep for å sikre seg de mobilglade ungdommene og lanserer et nytt kontantkort og et nytt ungdomsabonnement.

Youngtalk-kopi
Kunder med Telenor-forkjærlighet som hittil har savnet kontroll i hverdagen kan glede seg over at det nye abonnementet djuice control.

Abonnementet er forhåndsbetalt, og for de 200 kronene det koster får du hver måned ringe for hele beløpet. I tillegg får du 30 tekstmeldinger og 20 bildemeldinger inkludert, og bruker du opp beløpet kan du selv velge å lade mobilen med ytterligere 200 kroner.

Prisene på det nye abonnementet er 1,99 kroner per minutt, 69 øre per SMS og 1,99 kroner per MMS. Dermed kan du ringe i rundt 1,5 timer i måneden før kontoen må fylles på.

Bortsett fra oppstartsprisen på 69 øre er djuice control en tro kopi av Netcom Youngtalk, som er et svært populært abonnement blant ungdom.

Kort&Kontant
Det nye kontantkortet fra Telenor har langt lavere priser enn det tradisjonelle kontantkortet fra Telenor. Med Kort&Kontant betaler kundene 99 øre til andre mobiltelefoner i Telenors nett, mens prisen til Netcom- og fasttelefoner blir 1,49 kroner per minutt.

Tekstmeldinger koster 69 øre per melding og bildemeldinger 1,99 kroner.

Sammenliknet med øvrige kontantkort fra Telenor er Kort&Kontant et svært billig alternativ, men tar vi med andre kontantkort, har Telenor enda et stykke å gå. Både Chess og Tele2 har ringepris på 99 øre uansett hvor du ringer, mens SMS-prisen er på henholdsvis 48 og 59 øre.

Netcom kommer mindre godt ut av kontantkortkampen, med ringepriser på 1,99 kroner per minutt og SMS-priser på 69 øre.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen