Telenor kjøper Talkmore

Annonsør­innhold
Les hele saken »

I dag kom meldingen om at Telenor kjøper teleselskapet Talkmore, og overtar dermed selskapets kunder i Norge.

Ett av argumentene for å kjøpe Talkmore er i følge konserndirektøren i Telenor, Morten Karlsen Sørby, at Telenor vil bli større i lavprismarkedet.

- Telenor har en intensjon om å være en ledende aktør også innenfor dette segmentet, og vi er fornøyd med at vi gjennom dette oppkjøpet sikrer oss et selskap som er etablert innen lavprissegmentet og dermed ytterligere kompetanse innenfor dette feltet, sier han i en pressemelding.

Fortsetter som før
Alle Talkmores kunder som i dag ringer via Netcoms nett, vil i tiden fremover bli flyttet over til Telenors mobilnett. Talkmore vil ellers fortsette som en egen enhet under Telenor, med de sammen abonnementene og organiseringen som før.

Telenor må ut med 135 millioner kroner for Talkmores 60 000 kunder, noe som tilsvarer 2250 kroner per kunde. Selv om kjøpet allerede er gjennomført, har ikke Konkurransetilsynet godkjent kjøpet ennå.

- I denne bransjen gjennomfører man kjøpet først, også får Konkurransetilsynet eventuelt uttale seg i etterkant, forklarer Telenors informasjonssjef, Atle Lessum, til Amobil.

Hvor lang tid det kan ta før tilsynet vil uttale seg, er for usikkert til at Lessum tør anslå noe tidsperspektiv.

(Kilder:Telenor)

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen