Telenor kjøper Bredbandsbolaget og Cybercity

Bredbandsbolaget er den nest største tilbyderen av bredbåndstjenester i Sverige med 335.000 kunder og 24 prosent markedsandel. Selskapet tilbyr også bredbånstelefoni og IP-TV. Cybercity er den tredje største bredbåndsleverandøren i Danmark med 90 000 kunder og 8 prosent markedsandel. I portefølgen finnes det både privat- og bedriftskunder.

"Bredbandsbolaget og Cybercity er begge veldrevne selskaper, og de forbedrer Telenors tilbud til både bedriftskunder og privatkunder i Norden. Selskapene bidrar med stordriftsfordeler og gir betydelige synergier til vår nordiske virksomhet. Bredbånd er en viktig distribusjonskanal for tale- og innholdstjenester i fremtiden, og vi er nå meget godt posisjonert for den sterke veksten i bredbånd i Norden", sier konserndirektør Morten Karlsen Sørby i Telenor i en pressemelding.

Både Cybercity og Bredbandsbolaget vil fortsette sin virksomhet med eksisterende navn og varemerker. Brebandsbolaget ble kjøpt for 6 milliarder svenske kroner, mens Cybercity ble priset til 1,4 milliarder danske kroner. Begge transaksjonene forventes fullført i løpet av juni.

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen