Telenor ikke avhengig av Iphone

Siden lanseringen i juni i fjor har det vært et stort ønske om å kunne få kjøpt telefonen i Norge. Riktignok finnes det flere uoffisielle kilder der den er tilgjengelig, men ingen av operatørene i Norge tilbyr telefonen.

Ryktene har imidlertid tydet på at Telenor har ligget nærmest å få tilgang til den. Spørsmålet er hva som ligger bak den siste uttalelsen fra selskapet, der de spiller ned hele viktigheten av telefonen.

- Det er mange som begynner å kopiere Iphone. Nokia har for eksempel sagt at copy er pride. Apple er flinke på design og brukervennlige løsninger, men de møte kraftige konkurrenter. Hverken Nokia eller Ericsson vil sitte på gjerdet. Begger kommer med produkter som ligger tett opp til Iphone i funksjonalitet. Slik sett er ikke Iphone et bære eller briste for Telenor, sier sjef for Telenor Norge, Ragnar Kårhus, til Dagens IT.

Ingen ende
Både Telenor og Netcom-eier Teliasonera har vært i forhandlinger med Apple det siste året, men det er lite som tyder på at det nærmer seg noen konklusjon. Ryktene om sluttforhandlinger i Sverige ser ut til å være feil.

- Jeg har ikke kjennskap til at det er noen endringer i status. Og status er at man har vært i samtaler, sier kommunikasjonsdirektør i Netcom, Guri Wormdahl, til Dagens IT.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen