Telenor i julestemning

Mens det flommer over av julekalendere på nettet går Telenor Mobil en annen vei. 100 gratis SMS i døgnet i hele desember og 5 kroner døgnet for GPRS er tilbud som vil glede mange. Haken med SMS-meldingene er at de må sendes fra Telenor sine hjemmesider på internett.

Juleglede for mange
I en tid hvor pengene sitter løst og hvor meldinger blir brukt til alskens beskjeder er det mye å spare. At det er mange som sender meldinger til sine bedre halvdeler eller barn med beskjeder om å kjøpe mer en det som står på lappen de har med seg er det ingen tvil om. Da er det ikke dumt å kunne gå på nettet og sende en gratis SMS.

Samtidig med dette tilbudet har Telenor også satset på gode tilbud på GPRS. 5 kroner dagen for å surfe på nettet med mobilen gjør det attraktivt å sjekke nyhetene når man er på handletur. Eventuelt kan man få den utvidede handlelisten fra fruen via e-post direkte på telefonen. Om dette er en glede kan diskuteres, men muligheten er der ihvertfall.

At MMS ikke er gratis i helgene legger nok en liten demper på lysten til å sende julebilder til venner og kjente. Et minus i all julegleden. Men hvis man ønsker å spre juleglede er det vel verdt å betale litt for?

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen