Telenor gir deg FriTid

Siden i fjor sommer har Telenor lansert en rekke abonnement under betegnelsen Fri. Siste tilskudd på stammen har fått navnet FriTid og er gratis å bruke alle hverdager fra 18 til 07, hele helgen og alle helligdager.

- Vi har hatt overveldende respons på våre nye Fri abonnement. Svært mange av våre eksisterende kunder har gått over til Fri-abonnement, samtidig som det er en magnet for nye kunder, sier direktør i Telenor Berit Kjøll på en pressekonferanse.

Storbrukere
FriTid har en ganske høy månedspris, men for 329 kroner måneden får du tilgjengjeld ringe ”gratis” til alle kunder i Telenors mobilnett og alle fasttelefoner både på kveldstid og i helgene.

Selv om du sørger for å ringe bare mellom klokka 18 og 07, vil mobilregningen overstige de 329 kronene. Oppstartsprisen på 59 øre gjelder nemlig til alle nummer hele døgnet.
 
Tekstmeldinger koster 69 øre og på dagtid koster det 49 øre å ringe til Telenor og andre operatører i Telenors nett. Til NetCom og andre operatører i NetComs nett må du betale 99 øre uansett når på døgnet du ringer.

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen