Telenor fyrer opp 3G

Telenor åpnet 3G-nettet sitt for mobiltelefoner sent i fjor, men har siden den gang gått stille i dørene om tjenesten. Nå mener derimot Telenor at vi er klare for å ta i bruk 3G-nettet i sin helhet, og satser stort på TV-reklame som forteller om hvilke muligheter 3G gir deg som forbruker.

– Poenget med TV-reklamene er å gi folk en øyeåpner for hva 3G er, som gjennom demonstrasjonen av videosamtale. Videosamtale er kanskje det ved siden av TV som best illustrerer forskjellen på 3G og vanlig mobil, sier Esben Tuman Johnsen til Digi.no.

Bredere mobilutvalg
Hovedårsaken til at Telenor ikke har gjort oss mer oppmerksomme på hva 3G-nettet deres kan brukes til er mangelen på mobiltelefoner med 3G-støtte. Frem til nå har disse vært preget av store størrelser og skyhøye prislapper. Utover høsten kommer dette til å endre seg, og vi ser allerede nå at 3G-mobilene blir mindre og mer prisvennlige.

– Nå er det flere telefoner, og flere typer. Det er ikke bare profftelefoner, men noen i lavere prisklasser også, sier Tuman Johnsen.

Netcom åpnet 3G-nettet for sine mobilkunder den 15. juni, men har vært svært så beskjedne når det gjelder å reklamere for tjenesten. Netcom satser fremdeles primært på mobilt bredbånd til bærbare PCer.

(Kilde: Digi)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen