Telenor forbedrer FriFamilie

Telenor forbedrer FriFamilie

Da Telenor lanserte FriFamilie kunne det ikke konkurrere med verken NetComs eller andre operatørers familieløsninger. Nå vil Telenor gjøre FriFamilie til et at familiens beste mobilvalg.

Dropper startavgift
De første tre månedene FriFamilie var på markedet, måtte selv fullverdige kunder (fakturabaserte abonnement) betale oppstartsavgift på 59 øre for hver eneste samtale de startet.

Tre daglige samtaler til familien kostet i overkant av 12 kroner i uka, noe som selvsagt er en overkommelig pris for de fleste. Allikevel var flere konkurrenter billigere.

Nå fjerner Telenor startavgiften, slik at disse samtalene blir helt gratis, det skriver selskapet i en pressemelding.

Inkluderer de minste
Det var flere haker med FriFamilie da det ble lansert i juni i år. Kunder med kontantkort eller djuice control måtte betale full minuttpris til andre i familien.

Fra desember blir det gratis å ringe familien også fra disse abonnementene. Dermed kan barn og unge med kontantkort ringe hjem selvom kortet er tomt.

- FriFamilie er spesielt attraktivt for familier og par som ringer mye til hverandre. Med gratis samtaler til hjemmetelefonen, mobiler og til og fra kontantkort har vi skreddersydd løsningen slik at den passer alle familiemedlemmer, sier Berit Kjøll.

For å benytte tilbudet må familien ha minst to private og høyst seks mobilabonnement hos Telenor. En person over 18 år må stå som ansvarlig for familiens abonnement.

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen