Telenor solgte 700 nettbrett til én krone
(Bilde: Espen Irwing Swang, Amobil.no)

Telenor solgte 700 nettbrett til én krone

Var feilpriset på nettsidene, men Telenor valgte å snu tabben til et PR-stunt.

Annonsør­innhold
Les hele saken »

Tidlig denne uken hadde Telenor et tilbud i nettbutikken sin der du kunne kjøpe Samsung Galaxy Tab 8.9 til én krone uten abonnement. Normalprisen ligger godt over 3000 kroner.

700 personer bestilte

Tilbudet spredte seg raskt i sosiale medier, og feilen ble ifølge Telenor rettet i løpet av noen få timer. Likevel hadde 700 personer rukket å bestille Galaxy Tab 8.9 for én krone. 

Det er vanlig at nettbutikker tar forbehold om skrivefeil, men i stedet for å høste negativ medieomtale og sure kunder bestemte Telenor seg for å snu tabben til et slags PR-stunt. 

– Vi har bestemt oss for at hver kunde som bestilte nettbrett for krone én, får ett stk. nettbrett hver til nettopp kroner én, sier Stein-Erik Vellan, leder for Mobile i Telenor.

Gjennomgår rutinene

Telenor vil likevel ta forbehold om feil i fremtiden, og har i tillegg tatt en gjennomgang av rutinene sine for å sikre at slike feil ikke skjer igjen. 

Samsung Galaxy Tab 8.9 høstet god kritikk i vår test basert på en pris på 3500 kroner, så det er liten tvil om at 700 heldige netthandlere har gjort gode kjøp.

Norges beste mobilabonnement

April 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Youteam 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen