Comoyo planlegger en strømmetjeneste for filmer og TV-serier à la Netflix. (Bilde: Skjermdump: Comoyo.no)

Telenor med Netflix-konkurrent

Filmtjenesten Comoyo View er på trappene.

Denne høstens nyhetsbilde innen digitale film- og TV-tjenester har vært dominert av to saker: At både Netflix og HBO kommer til Norge.

Denne utviklingen har fått norske aktører til å reagere. Viaplay har for eksempel satt ned prisen fra 99 kroner til 79 kroner i måneden, ettersom det ser ut til at dette har blitt den nye industristandarden.

Nå letter også Telenor på sløret om hvilke tiltak de planlegger for å møte den nye konkurransen. Svaret er Comoyo View, som skal tilby ubegrenset strømming av filmer og TV-serier til en fast abonnementspris.

– Beste fra begge verdener

Comoyo View blir det tredje tilskuddet til Comoyo-familien. Fra før har den Telenor-eide tjenesten stykkpris på filmnyheter og abonnement på direktesendt TV. Til sammen er tilbudet på 17 kanaler og 3500 filmer.

– Neste steg blir å lansere abonnementstjenesten View med et bredere utvalg av filmtitler til en fast månedspris, slik flere andre aktører også tilbyr nå, sier daglig leder i Comoyo, Sven Thaulow, i en pressemelding.

Thaulow mener at framtidens TV-seere ikke vil følge fastlagte sendeskjemaer. I stedet vil de ha alt innhold på alle dingser og tilgjengelig når som helst.

– Dette behovet jobber vi hardt for å tilfredsstille, slik at Comoyo-brukere kan se det beste fra både TV- og filmverden når de selv føler for det.

BBC-samarbeid

Verken pris på eller innhold i Comoyo View er kjent foreløpig. Det som derimot har blitt kjent, er at BBC Worldwide kaster seg på Comoyo-vogna.

Innlemmelsen av de britiske TV-kanalene kommer uten ekstra kostnad. De nye kanalene er BBC World News, BBC Entertainment, BBC Lifestyle og BBC Knowledge.

Dermed føyer de seg inn i et sortiment bestående av blant annet TVNorge-kanalene, Disney-kanaler, Eurosport og Discovery Channel.

(Kilde: Pressemelding)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen