Djuice-merkevaren legges ned, og alle kundene overføres til Telenor. Men betingelsene skal være de samme eller bedre.
Djuice-merkevaren legges ned, og alle kundene overføres til Telenor. Men betingelsene skal være de samme eller bedre. (Bilde: Skjermdump)

Telenor legger ned Djuice - flytter alle kundene over

Djuice nonstop blir Telenor nonstop.

Telenor har lenge operert Djuice-merket som et merke rettet mot de litt yngre kundene, og stort sett også hatt lavere priser der. 

Nå mener Telenor at tiden er kommet for å legge ned Djuice-merket. Alle Djuice-abonnementene endrer derfor navn til Telenor nonstop, og kundene får Min Sky og data rollover inkludert. 

– Bedre og enklere 

Kundene skal fra og med i dag få beskjed om hvilke betingelser som gjelder for deres nye abonnement, betingelser som skal være de samme som eller bedre enn det de har hatt tidligere. Nonstop-abonnementene vil ikke selges til nye kunder. 

– Djuice og Telenor har allerede felles IT-plattform, salgsorganisasjon og kundeservice. Djuice er med andre ord tett knyttet til Telenor, og vi ser også at kundene i stor grad oppfatter det slik. Når vi nå slår sammen merkevarene, gjør vi det bedre for kundene – og enklere for oss selv. Kundene får alle Telenor-fordelene – inkludert ubegrenset lagring i Min Sky – til samme pris som de har i dag. Og vi blir en mer fokusert Telenor-organisasjon, sier Bjørn Ivar Moen, leder av Mobil i Telenor, i en pressemelding. 

Trenger ikke bytte sim-kort 

Kundene trenger ikke foreta seg noe, ei heller bytte sim-kort. Mitt djuice og Mine sider vil fungere som før.

Telenor skriver at de mener Telenor nå er godt posisjonert til å håndtere unge voksne-målgruppen selv, og de inviterer samtidig til pressekonferanse tirsdag i neste uke hvor de skal fortelle hva målgruppen har i vente fra dem. 

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen