(Bilde: Comoyo.com)

Telenor legger ned Comoyo

Klarte ikke konkurransen med Netflix.

Nå er det over og ut for den Telenor-eide videotjenesten Comoyo. En NTB-melding på E24.no stadfester nyheten, som innebærer at tjenesten Comoyo View følger den tidligere plukk-og-kjøp-tjenesten Comoyo TV og lukker dørene for godt.

Comoyo har holdt på siden 2011, men til tross for dette, ble videotjenesten utkonkurrert av rivalene. På Comoyo.com står det at «siden vi startet å bygge tjenesten har det kommet en rekke store internasjonale aktører på banen som har skutt prisen for godt innhold i været og gjort konkurransen om kundene tøffere».

Dette sikter mest sannsynlig til blant andre Netflix og HBO Nordic, som gjorde sitt inntog på det norske markedet i fjor høst.

To måneder igjen

Comoyo blir lagt ned den 1. november, og Telenor tar ikke lenger inn nye brukere til tjenesten. Eksisterende kunder kan derimot bruke Comoyo View fram til nedleggelsesdagen uten flere kostnader.

Comoyo forsøkte å friste med to måneders gratis bruk av Comoyo View i sommer, men dette var altså ikke nok til å stagge den negative utviklingen.

Flere av de 40 ansatte i Comoyo skal ha fått tilbud om sluttpakker fra Telenor, som ellers ikke har ønsket å gå ut med hvor mange brukere Comoyo View klarte å kapre før dagens kunngjøring.

Comoyo-kundene kan sjekke ut dette i stedet:
Vi har prøvd den nye Netflix-konkurrenten Filmnet »

(Kilder: E24.no og Comoyo)

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen