(Bilde: iStockphoto / 15090383)

– Telenor-kunder slippes "fri" i juni

Hopper på trenden med frie ringeminutter, SMS og MMS.

Vi har fått flere tips om at Telenor- og Djuices kunder vil få "fri bruk" av ringeminutter, SMS og MMS inkludert i månedsprisen. Beskjeden kom direkte fra Telenor Kundeservice, og vil etter det vår søsterside Amobil erfarer trolig gjelde abonnementene Telenor Komplett M, M+ og L, samt Djuice Nonstop M, L og XL.

Telenors informasjonssjef Anders Krokan vil imidlertid ikke bekrefte om opplysningene stemmer. Han sier at de "snart kommer med noe nytt", men at de ikke er klar til å gå ut med dette ennå.

Denne uken innførte riktignok Telenor "fri bruk" av ringeminutter, SMS og MMS i Sverige, så helt uventet er det ikke at det også kommer endringer i Norge.

Foto: Tips

Dilter etter de andre?

Vi sender over skjermdumpene vi fikk av våre lesere til Krokan. Litt senere svarer han kort på SMS at dette "ikke er presis info," og at han vil komme tilbake med mer informasjon før helgen.

Etter at NetCom ga sine kunder "fri bruk" av basistjenestene, og heller priset abonnementene sine etter inkludert datamengde, har nesten alle de andre, store mobilselskapene fulgt etter.

Sånn sett virker det naturlig at også Telenor slenger seg på denne bølgen, men utfra kommentarene til Krokan kan det kanskje virke som om Telenor hadde enda større endringer på planen.

Les også: Det er på ingen måte gratis med "fri bruk"

(Kilde: tips)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen