Telenor har lansert to nye abonnement og en sikkerhetstjeneste
(Foto: Telenor)

Telenor har lansert to nye abonnement og en sikkerhetstjeneste

Dette er Fleksi og Trygg.

Annonsør­innhold
Les hele saken »

Telenor har i dag sluppet et nytt mobilabonnement kalt Fleksi. Abonnementet skal være myntet på dem som har store variasjoner i databruken fra måned til måned. Det starter på 10 GB til 449 kroner og går til 60 GB for 799 kroner.

For hver nye måned begynner Fleksi på 10 GB + eventuell rollover fra forrige måned. Bruker du mer enn dette, får du 5 GB ekstra og 50 kroner plusset på regningen helt til du når 30 GB. Deretter plusses det på 10 GB for det samme beløpet – helt til du når taket på 60 GB.

  Foto: Telenor

Skulle du ønske det, er det fullt mulig å sette en datagrense før du kommer opp på dette nivået. Og musikkstrømmere flest trenger ikke å bekymre seg ettersom abonnementet inkluderer Music Freedom som støtter «gratis» strømming fra Spotify, Tidal, Apple Music, Deezer, Beat og Google Music.

Det er mulig å fjerne grensen på 60 GB også – da får du automatisk 60 GB ekstra til kroner 399.

Finn billigste mobilabonnement: Disse abonnementene med 10 GB databruk anbefaler vi >>>

Trygg med Sikker ID

Samtidig med Fleksi lanserte også Telenor en ny tjeneste kalt Sikker ID, samt et abonnement for «deg som bruker litt data, og vil ha en trygg og enkel mobilhverdag».

Trygg, som det nye abonnementet kalles, koster 249 kroner i måneden og inkluderer 1 GB databruk. I tillegg får du altså den nye Sikker ID-tjenesten, som også kan bestilles til andre abonnement for 49 kroner ekstra i måneden.

  Bilde: Bo Mathisen

Sikker ID består av to komponenter: ID-tyveriforsikring og ID-monitorering. Sistnevnte er en forebyggende tjeneste der du selv registrerer opptil fem e-postadresser. Skulle Telenors sikkerhetssenter observere at din e-postadresse (brukernavn/passord) ligger ute for salg eller misbrukes på nett, skal du da bli varslet om dette.

ID-tyveriforsikringen skal på sin side kunne sørge for både advokatbistand og økonomisk kompensasjon i tilfelle ID-tyveri eller krenkende nettpubliseringer.

– Digital sikkerhet blir viktigere jo mer vi deler om oss selv, og nordmenn generelt etterspør løsninger som gjør at de vet at sikkerheten ivaretas av kyndige. De er opptatt av sikkerhet, og vil ha enkle løsninger. Det er derfor vi som første mobilselskap i Norge lanserer en slik sikkerhetsløsning, sier leder for Telenors mobildivisjon, Bjørn Ivar Moen.

I fremtiden blir det enklere å bytte operatør:
Alt du ikke visste du ville vite om eSIM >>>

(Kilde: Pressemelding)

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen