Telenor gir bort gratis Office
(Bilde: Kurt Lekanger / montasje)

Telenor gir bort gratis Office

Ikke i Norge, dessverre.

Annonsør­innhold
Les hele saken »

I Danmark har Telenor valgt å integrere Microsoft Office i sine to dyreste bedriftsabonnement. Vil du ha det samme i Norge, koster det over 1600 kroner i året.

Telenor hevder selv å være først i Europa med å integrere nettskyversjonen av Office, Office 365, i mobilabonnementer, skriver Inside Telecom.

Telenor Danmarks to dyreste bedriftsabonnement koster 289 og 349 danske kroner mer måned, og inneholder henholdsvis 10 og 20 GB data. Disse får nå Office 365 inkludert i abonnementet. Veiledende markedspris i Danmark er 85 kroner i måneden, eller 1010 kroner per år.

Vil være først i Norden

Telenor gir bort Office for en toårsperiode, noe som indikerer at selskapet ønsker å ta betalt for produktet i fremtiden.

I Norge koster det langt mer. I tillegg til dyrere bedriftsabonnement, vil Office 365 koste 139 kroner per måned. Dette kan forklares med at Telenor står sterkt i Norge, mens Danmark er et av selskapets vanskeligste markeder. Den sterke priskonkurransen i det danske markedet gjør at Telenor lenge har hatt problemer med å levere gode resultater derfra.

Kommunikasjonssjef Kristin Tønnesen skriver i en epost til Inside Telecom at Telenor Norge vil være først i Norden med å lansere tale som en del av Office-pakken. Det gir muligheter for fullverdige løsninger basert på samordnet kommunikasjon, mener hun.

Les mer: Jubeltall for Windows Phone

(Kilde: Inside Telecom)

Norges beste mobilabonnement

April 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Youteam 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen