Telefonterror-app klar for Android

Bli kvitt slitsomme telefonselgere.

Normalt skal det ikke være verre enn å registrere seg mot telefonreklame i Brønnøysundregisteret. Likevel blir tilsynelatende mange oppringt til stadgihet av telefonselgere og folk som lager markedsundersøkelser, og det kan forståelig nok være plagsomt.

Av den grunn har nettsiden Telefonterror.no fått mange tilhengere de siste årene. Dette er en søkbar database som lister opp tusenvis av telefonnummerne til bedrifter som driver telefonsalg, samt aktører innen markedsundersøkelser og inkasso-byråer.

Nå får Android-brukere tilgang til appen Hysj, som sorterer ut de samtalene du aldri vil ta. Fra før finnes det en tilsvarende app i Apple App Store, fra en annen utvikler.

Les også: iPhone-app mot telefonselgere

Automatisk på lydløs

Hysj fungerer som et filter på inkomne samtaler til din mobil. Dersom det for eksempel er en bedrift som er registrert hos Telefonterror.no som ringer, vil mobilen din automatisk settes på lydløs - uten vibrering. Dermed slipper du å bli forstyrret under middagen for å avvise den som ringer. Du kan også søke opp navn eller numre via appen.

Dette er den "offisielle" Android-appen til Telefonterror.no, men det betyr kun at utvikler har fått tillatelse til å bruke dataene fra databasen.

Kjøp Hysj for 22 kroner i Android Market

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen