Alcatels Pixi 3 kan ikke bestemme seg

Teknofil Telefonen som ikke kan bestemme seg

(Bilde: Alcatel/Teknofil.no/montasje)

Alcatels Pixi 3 kan ikke bestemme seg

Velg mellom 4 størrelser og 3 operativsystem.

Annonsør­innhold
Les hele saken »

Alcatel er langt fra den største mobiltelefonprodusenten, men har i omtrent 10 år vært med oss som en stødig produsent av billige – om enn nokså anonyme – mobiltelefoner. Med andre ord skaper de ikke mye blest rundt seg, og det nærmeste vi kommer en test her i Tek-nettverket av en Alcatel-mobil er den noe tvilsomme retrofil-testen av Alcatel One Touch Easy.

Nå er imidlertid selskapet ute med noe som høyst sannsynlig vil snu hoder på mange kanter. Ifølge GSMArena vil nemlig Alcatels nye Pixi 3-serie gi deg tre valg: Firefox OS, Windows Phone eller Android.

Fire størrelser, tre operativsystemer

I motsetning til sine forgjengere, Pixi og Pixi 2, får du valget mellom de ovenfornevnte 3 operativsystemene dersom du bestemmer deg for å skaffe en Pixi 3-telefon. Faktisk får du 4 valg på toppen av dette, for Pixi 3 er ikke én telefon – det er 4 stykker, alle sammen med forskjellig skjermstørrelse.

Det offisielle pressebildet fra Alcatel viser tydelig at Pixi 3 er en mobiltelefonserie utenom det vanlige.
Det offisielle pressebildet fra Alcatel viser tydelig at Pixi 3 er en mobiltelefonserie utenom det vanlige.Foto: Alcatel

Den minste varianten kommer med et 3,5 tommers LCD-panel, og derfra beveger Alcatel seg oppover til 4 tommer, 4,5 tommer og 5 tommer.

De tre sistnevnte har dessuten 4G-støtte, mens du med minstemann må klare deg med 3G. Stort mer enn dette vet vi foreløpig ikke om Pixi 3-serien, men sløret løftes garantert på den nært forestående CES-messen. Det er imidlertid lekket et pressebilde (over), og der levnes det liten tvil om hva det er snakk om.

Interessert i en billig smartmobil?
Her er LGs bidrag til kolleksjonen »

(Kilde: GSMArena)

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen