Tele 2 kutter ringerabatten

Tele 2 kutter ringerabatten

Etter at One Call innførte oppstartspris på abonnementet Mobil Faktura, og operatøren MTU gikk konkurs, er det kun Tele 2 som gir deg helt gratis ringeminutter. Da de lanserte abonnementet Tele 2 Sheriff i sommer, fikk du 175 kroner som du kunne bruke til å ringe og sende tekstmeldinger med.
 
Nå har Tele 2 i det stille redusert rabatten fra 175- til 125 kroner per måned for dette abonnementet. Operatøren kan imidlertid opplyse at dette kun gjelder nye kunder.
 
Ikke lønnsomt
Da One Call så seg nødt til å innføre oppstartspris på Mobil Faktura, var det fordi mange av kundene stoppet å bruke abonnementet med en gang de hadde brukt opp gratisminuttene. One Call hevdet den gang at de selvsagt var avhengige av å tjene penger, men at det ble vanskelig når mange kunder ikke brukte abonnementet utover det de fikk gratis. Nå opplever Tele 2 noe av det samme.
 
- Kort fortalt ser vi at noen enkeltkunder utnytter dette abonnementets fordeler. Derfor ser vi oss nødt til å begrense gratistilbudet. Men vi synes uansett at dette fortsatt er et rimelig abonnement, sier administrerende direktør Haakon Dyrnes i Tele 2 til Mobilen.no.
 
- Det berører kun nye kunder, legger Dyrnes til, og bekrefter at eksisterende kunder fortsatt får 175 kroner i ringerabatt hver måned.


Administrerende direktør Haakon Dyrnes i Tele 2.

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen