Tele2 vokser kraftig på lavpristilbud

Tele2 lanserte 10. mai sitt nye billigabonnement Champion i kampen om kundene, og i følge administrerende direktør i Tele2 Henrik Müller-Hansen har de i det siste oppnådd en enorm vekst i kundemassen.

Champion er Tele2s nye nettbaserte mobilabonnement, med lave priser både på sms og ringeminutter. Kun slått av abonnementer fra NoExtras og Mobyson, har Tele2 med Champion sikret seg en plass på toppen av prisstatistikkene.

Minstebruk
Forutsetningen for abonnementet er at kunden mottar e-faktura, og et minstebruk på 69 kroner måneden. Ettersom abonnementet ikke har en fast månedsavgift blir det allikevel et rimelig alternativ for de fleste som bruker telefonen jevnlig.

Ã… ringe kundeservice koster 10 kroner minuttet.

Administrerende direktør i Tele2, Henrik Müller-Hansen vil ikke kommentere hvor stor oppgang Tele2 har hatt siden lanseringen av dette billig-abonnementet, men sier de i den siste tiden har opplevd en svært kraftig tilvekst i sin kundemasse.

Nabopris
Om du ringer til naboen eller om du ringer til nabolandet, skal du nå slippe å merke noe til. I samme moment som lanseringen av Champion, lanserte Tele2 like priser i Sverige og Norge. Det betyr at du med Champion ringer og sender sms for 59 øre både til svenske og norske mobiler, og at det ikke koster deg noe ekstra å motta samtaler når du krysser grensen. For harry-turere vil nok ikke forskjellen bli enorm, men for pendlere vil dette bli merkbart på regningen.

- Lanseringen av Champion-abonnementet og at Tele2 er den første og eneste operatøren i Norden som nå tilbyr lik pris i Norge og Sverige, er hovedgrunnene til at Tele2 har økt så mye i det siste, sier Müller-Hansen. Han sier at interessen for dette har vært overraskende stor og at han har høstet mye positiv tilbakemelding.

 

 

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen