Tele2 utfordrer NetCom

Da nyheten om NetComs nye konsept lekket ut i mediene på lørdag, uttalte Administrerende direktør i Tele2, Henrik Müller-Hansen, til Dagbladet at også de hadde sett på en tilsvarende løsning. Han ønsket likevel ikke å kommentere om det forelå noen konkrete planer. Men allerede på mandag kunne altså Tele2 introdusere sitt nye konsept, Mobil familie.

 

Ulike vilkår

Mobil Familie innebærer på lik linje med NetComs Trådløs Familie, at opp til seks familiemedlemmer kan legges opp på samme kundeforhold, og dermed ringe gratis til hverandre. Forskjellen i disse tjenestene ligger i at du hos Tele2 ikke betaler månedlig abonnements-avgift - hvilket ikke er tilfelle hos Netcom. Hos NetCom derimot betaler du ingen startavgift for samtalene, mens du hos Tele2 blir belastet for den opprinnelige startavgiften. Denne avgiften avhenger av hvilken type abonnement du har, og varierer fra 0,59- til 0,69 kroner per samtale.

 

En siste forskjell mellom NetCom og Tele2s nye tjenester, er at NetCom i motsetning til Tele2, gir deg muligheten til å inkludere inntil tre kontantkort-abonnenter i avtalen.

 

Aktivisering av Mobil Familie

For å inngå en Mobil Familie-avtale må du på tele2.no, registrere de telefonnumrene som skal inkluderes i avtalen. De Tele2-kundene som allerede har flere abonnement registrert på sin faktura, vil automatisk få gratis tellerskritt.

 

Kostbart for Tele2

At Tele2 opererer med startavgift på den nye tjenesten, grunner i at Tele2 som virtuell operatør som leier nettkapasitet av Telenor, må betale hvert eneste tellerskritt selv. Gratis-konseptet blir med andre ord langt fra gratis for Tele2.

 

- Vi taper inntekter her, for Telenor har ikke innført en slik rabattordning, og vi får ikke refundert eller kuttet våre regninger til Telenor. Vi gjør dette for å skape en konkurransefordel, sier Administrerende direktør i Tele2, Henrik Müller-Hansen, til Digi.no.

 

- Dessuten tilspisser konkurransen mellom norske operatører seg, og selskapene må satse stadig mer for å vinne nytt terreng i markedet. En slik satsning blir enda viktigere nå som duopolet forsterker seg ved at TeliaSonera kjøper Chess, sier Müller-Hansen.

 

Tele2s Mobil Familie tilbys fra og med 17. oktober. Mer informasjon om denne tjenesten finner du her 

 

 

 

 

 

 

 

 

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen