Tele2 har dårlig rykte

Nylig ble MMI Synovates årlige omdømmeundersøkelse gjennomført blant norske forbrukere. Og av resultatene kom det frem at Tele2 ikke er spesielt populære blant Norges befolkning.

På spørsmål om hvilke av landets 116 største og mest betydningsfulle bedrifter deltakerne likte best, havnet Tele2 på 70. plass. Betydelig høyere oppe på listen endte Telenor og Netcom med henholdsvis 20. og 42. plass.

Åttende verste selskap

Deltakerne ble også spurt om hvilke av de 116 selskapene de likte minst. Her havnet Tele2 på en 8. plass.

Det var imidlertid også mange av de spurte som ikke hadde noen mening om Tele2, nemlig halvparten av de spurtet, skriver Inside Telecom.

– Jeg kjenner ikke Tele2 godt nok til å si noe om hva årsaken kan være, men det at hele 22 prosent av de spurte har et dårlig totalinntrykk gjør at konklusjonen heller i retning av å være negativ. Selskapet har her en utfordring, sier Erik Dalen i MMI Synovate til Inside Telecom.

- Ikke kritisk

Han vil likevel ikke påstå at resultatene er kritiske for Tele2. Han forteller at selskapet har ligget stabilt i plasseringene de siste årene.

Tele2s direktør, Håkon Dyrnes, er både overrasket og misfornøyd over resultetene.

– Vi er uansett ikke fornøyde med dette. Vi vil helst ikke at noen skal være misfornøyde med oss vi, sier han til Inside Telecom, og påpeker at Tele2s egne undersøkelser blant kundene har gitt langt mer positive resultater enn MMI Synovates.

Stygge reklamefilmer?

Han funderer på om Tele2 kan ha hatt uheldig annonsering, fordi noen av tilbakemeldingene selskapet har fått har handlet om at reklamefilmene med dvergen Small Bill var stygge.

(Kilder: Inside Telecom)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen