Tele2 dropper bredbåndssatsningen

Tele2 dropper bredbåndssatsningen

Annonsør­innhold
Les hele saken »
Ifølge en pressemelding har Tele2 solgt sin bredbåndsvirksomhet for om lag 100 millioner kroner til NextGenTel. Årsaken oppgis å være at operatøren vil konsentrere seg om å utfordre Netcom og Telenor. Tele2 og Network Norway ønsker som kjent å bygge Norges tredje fullverdige mobilnett sammen, og det er naturlig å tro at salget av bredbåndsvirksomheten var et grep for å få råd til dette. Tele2 vil fortsatt tilby mobilt bredbånd.
- Bredbånd har vært en del av vår virksomhet siden 2002 og vi har vært en vesentlig prisutfordrer i markedet. Vi har kommet til et veiskille der vi enten må investere ytterligere i bredbåndsvirksomheten eller rendyrke vår kjernevirksomhet som er mobil - og fasttelefoni. Vi skal utfordre mobilduopolet og mener NextGenTel er den riktige aktøren til å videreføre bredbåndskundenes interesser, sier administrerende direktør Haakon Dyrnes i Tele2.
Avtalen mellom Tele2 og NextGenTel må godkjennes av relevante myndigheter før den trår i kraft. Er du blant de 74 000 faste bredbåndskundene eller de 23 000 bredbåndstelefonikundene til Tele2, vil salget i liten grad få betydning for deg, hevder operatøren. Tele2 hevder at overflyttingen til NextGenTel vil strekke seg over flere måneder for å sikre en problemfri overgang, og at berørte kunder vil få direkte informasjon.

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen