Tele2 ber om unnskyldning for nedetid

Bli med og stem for hva godtgjørelsen skal være.

Tele2 vil gjøre opp for et dekningsproblem som varte store deler av gårsdagen, og trenger din hjelp til å bestemme hvordan de skal gjøre opp for seg.

God respons

Valget står mellom én dag med gratis mobilbruk for alle Tele2-kunder, eller at Tele2 donerer én dags omsetning til neste TV-aksjon. Du kan bli med i avstemningen ved å enten gå til Tele 2s nettside, eller følge avstemningen live på Facebook.

I skrivende stund ser det ut som de aller fleste stemmer for det andre alternativet. Flere kommenterer at de synes dette var en god løsning fra Tele2, og sier de savner likende løsninger fra andre mobiloperatører da nettet deres går ned.

«Ærlig talt, de fleste av leverandørene, også Telenor, har store feil av og til!! Men, den store mektige gir da ingen kompensasjon noen gang?! Flott at vi kan bidra til å gi litt til et godt formål, takk!!», står det skrevet i en kommentarene under avstemningen på Facebook.

Feil etter planlagt oppgradering

Tele2s nett var nede i store deler av gårsdagen etter klokken tolv, og skal ha rammet rundt 500 000 nordmenn. Feilen skal ha oppstått da Netcom drev med planlagt oppgraderingsarbeid av nettet sitt.

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen