Tele2 Fastpris får Familie&Venner

Tele2 Fastpris får Familie&Venner

Samtaler og SMS til andre Tele2-kunder inkluderes i fastprispakkene.

Produkt- og markedssjef Axel Krabberød i Tele2.
Produkt- og markedssjef Axel Krabberød i Tele2.

Fri familie- eller venneløsninger har i flere år vært en avgjørende grunn til at Telenor og NetCom har klart å beholde flesteparten av kundene sine, til tross for at konkurrentene har fristet med lavere priser.

Tele2 har også satset på Fri familie- eller venne-løsninger, og det nye nå er at dette bakes inn i operatørens fastpristilbud. Helt gratis.

– Vi ser at kjernefamiliebegrepet er utdatert og at dagens familie kan ta flere former. Samtidig vet vi at venner spiller en vel så viktig rolle i våre kunders travle kommunikasjonsliv. I tillegg bygger vi eget mobilnett og våre kunder vil se at det vil gi flere fordeler fremover. Den første fordelen er at vi nå også inkluderer familie og venner i alle våre nye Fastpris abonnement uten ekstra kostnad, sier produkt- og markedssjef Axel Krabberød i Tele2.

Det innebærer at du ikke bruker de inkluderte minuttene og SMS-ene som du får i fastprispakken dersom du ringer eller sender SMS til noen som har Tele2-abonnement. Tele2 har for øyeblikket rundt en halv million kunder i Norge.

Les også: Chess lanserer FriBRUK

Misvisende navn

Selv om navnet er "Familie&Venner" går konseptet ut på at du kan ringe og sende meldinger til hvem som helst av de 500.000 kundene Tele2 har i Norge. Du trenger altså ikke registrere hvem du vil ha med i ordningen, og du slipper naturligvis også å opprette en "juridisk eier" – slik som er vanlig i andre familie-løsninger. Forutsetningen er kun at de du vil ringe gratis også må være Tele2-kunder, samt at du selv må velge ett av fire forskjellige fastprisabonnement fra operatøren.

Alternativt får du Familie&Venner med standardabonnementet Champion, men da må du betale en månedpris på 69 kroner for tjenesten, noe som neppe lønner seg.

Egentlig blir "Familie&Venner" et litt misvisende navn, men Tele2 har nok valgt dette bevisst for å få deg til å sammenligne fordelene med lignende tilbud fra Telenor og NetCom. Det er kanskje bedre å løfte frem at du kan ringe dine nærmeste gratis, enn å opplyse om at ordningen gjelder til samtlige Tele2-kunder?

Tele2 opplyser at hvis du har et fastprisabonnement fra før, må du aktivere Familie&Venner før tjenesten er gyldig. Dette gjør du på operatørens nettsider.

Ringepriser

Det finnes andre fastprisabonnementer som gir deg flere minutter, SMS, MMS og megabytes til en litt lavere månedspris enn det Tele2 kan tilby. Hvis flere av de du har mest kontakt med også bruker Tele2, kan dette imidlertid være lønnsomt.

Sjekk hvilket abonnement som er billigst for deg på Ringepriser.

Les også: One Call Faktura får månedspris

(Kilde: Pressemelding)

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen