(Bilde: Tele2)

Tele 2 klar med 4G

Mener deres 4G-tilbud er markedets beste.

Fra og med 1. mai får Tele2s storkunder tilgang til 4G med hastighet opptil 40 Mbps. Det skriver Tele2 i en pressemelding.

– Vi gleder oss på kundenes vegne for at 4G-startskuddet nå avfyres. Vi er klare til å utfordre alle våre konkurrenter med et 4G-tilbud som vi i dagens marked mener er totalt sett best, sier Hanne Løvstad, direktør i Tele2.

Hanne Løvstad, direktør i Tele2.
Hanne Løvstad, direktør i Tele2.Foto: Mycall

Det er foreløpig bare de kundene som bruker mest data som nå får tilgang til 4G. Det betyr de som har abonnementene Large og Extra Large. Andre kunder vil få 4G på et senere tidspunkt, men senest til høsten.

Øker datamengden

Høyere hastigheter betyr gjerne at man bruker opp datakvoten raskere, og Tele2 har derfor valgt å også øke datamengden i Large-abonnementet fra 3 til 4 GB, uten tillegg i prisen. 

Prisene på Medium-abonnementet endres fra 249 til 199 kroner per måned fra 1. mai, både for nye og eksisterende kunder. Kunder som har bindingstid vil bli satt ned til 199 kroner så snart bindingstiden er over.

4G-tilbudet gjelder kun de som har Tele2-abonnement, og ikke for One Call-, MyCall- eller Network Norway-kunder – som er en del av det samme konsernet. Men også kunder på disse andre merkevarene vil få 4G etter hvert, og senest til høsten.

Lurer du på hvilket abonnement som er billigst for ditt bruk?
Prøv vår nye Ringepriser-tjeneste »

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen