Tekstmelding varmer bilen din

Parkeringsvarmere i biler gjør at du alltid kan komme til en oppvarmet bil om vinteren. Vanligvis må du enten stille inn varmerens starttidspunkt dagen før, eller så må du ut i kulden og starte den manuelt en halvtime før.

Det tyske selskapet Webasto har nå kommet opp med en løsning som lar deg starte parkeringsvarmeren, samme hvor du skulle befinne deg i verden - via mobiltelefonen. Dermed slipper du å traske ut i snøværet før du faktisk skal sette deg i bilen og kjøre.

Selskapet leverer to forskjellige løsninger. Den ene lar deg starte oppvarmingsfunksjonen ved å sende en SMS til en mottaker i bilen, mens den andre krever at du ringer.

Begge løsninene går via GSM-nettet, og du får et spesialabonnement når du kjøper produktet. Det koster for øvrig ingenting å verken ringe eller sende melding til bilen din.

Prisen for å få løsningen installert er derimot ganske stiv. I Sverige må du ut med 3980 kroner for SMS-versjonen, og 5100 kroner dersom du vil ha systemet som aktiveres ved å ringe. Begge prisene er eksklusiv moms.

(Kilder: Mobil.se, Webasto)

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen