Teknologisk oase i ørkenen

Med mer enn 130.000 besøkende og et pressekorps som er mer enn dobbelt så stort som det som dekker Tour de France, er Consumer Electronics Show, CES, verdens desidert største dingseparadis. Mer enn 2.500 utstillere fra mer enn 110 land er med på å gjøre messen til et av årets største og viktigste samlingspunkt for hele forbnrukerelektronikkbransjen.

- Med et areale tilsvarende 28 fotballbaner og 2.500 utstillere, er dette et rekordår for CES, sier visepresident for konferanser i Consumer Electronics Assiciation Karen Chupka.

I løpet av de fire dagene messen varer blir det lansert og vist frem nytt elektronisk utstyr fra en rekke av verdens mest kjente og anerkjente selskaper. Selskaper som Samsung, Motorola, BenQ, Canon, Casio, Dell, Google, LG, Microsoft og Philips er noen av utstillerne på årets CES, og forventningene er store blant både utstillere og besøkende.

- For å gjøre årets messe mest mulig spennende, har vi utvidet for å gi plass til en rekke nye utstillere og nye teknologier, sier Chupka.

Mobilen.no er tilstede på årets Consumer Electronics Show, og vil prøve å vise dere de mest spennende nyhetene vi får se i 2006.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen