Teknofil på mobilen

Når du surfer på internett med mobilen din betaler du som oftest noen kroner per megabyte for datatrafikken, noe som kan bli dyrt i lengden hvis du skal innom flere nettsteder. Det er for eksempel vanlig at forsiden på en nettavis er på over en megabyte.
 
Heldigvis finnes det såkalte WAP-sider, spesialversjoner av nettsidene, som er beregnet for bruk med mobiltelefonen. Disse sidene har færre bilder og annonser og er derfor ikke like store som vanlige nettsider. Nå har vi lansert nye WAP-sider slik at det blir lettere for deg å sjekke siste nytt fra Mobilen og Teknofil på mobilen din.
 
Slik gjøres det
For å koble deg på internett via mobilnettet må du ha en mobiltelefon som har støtte for turbo-3G, 3G, EDGE eller GPRS. Deretter må du sørge for at du har de riktige innstillingene for internett fra din mobiloperatør. Dette finner du på hjemmesidene til mobiloperatøren din under ”WAP/MMS-innstillinger” eller noe tilsvarende.
 
Deretter kan du enkelt taste inn http://wap.teknofil.no eller http://wap.mobilen.no i nettleseren på mobilen din, og du vil få fram sidene.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen