Tekniske finesser til lavere priser

I kommende generasjon av PowerPC 970 kommer IBM høyst sannsynligvis til å bruke mye av samme teknologien som allerede er tilgjengelig i selskapets Power-plattform. Vi snakker da spesielt om mikropartisjonering og virtualisering. I praksis betyr dette at man kan håndtere flere jobber på samme tidspunkt og kjøre disse mer effektivt.

IBM jobber med å gjøre sine "high-end"-finesser tilgjengelig til lavere priser og over et enda videre produktspekter. Noe av målet er at man enkelt kan skalere plattformen ettersom seriene dekker store områder og forskjellige behov.

Neste generasjon av PowerPC 970 vil bli lansert i løpet av neste år, men nøyaktig tidsperspektiv er foreløpig ukjent. Apple planlegger å bruke den nye prosessoren i sine systemer.

BladeCenter ser ut til å være et stort satsningsområde for IBM. Blad-markedet kommer til å bli enda mer aktuelt i tiden fremover, noe som også bekreftes fra kjente analyseeksperter. Et sentralt punkt for IBM i tiden fremover er å gjøre Power-familien til et valg både for budsjett- og high-end kunder samt skape gode alternativer til arkitektur fra Intel, AMD og Sun Microsystems.

(Kilde: Cnet)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen