Tek.no og Gamer.no skiller lag

Tek.no og Gamer.no skiller lag

Det er ikke med lett hjerte vi nå må meddele at Gamer.no og Tek.no-nettverket går hver til sitt.

Gamer.no ble til som følge av at spillseksjonen på Hardware.no ble skilt ut som et eget nettsted i 2001. Hardwares eierandel på 50 % i Gamer ble videreført til Orkla Media og senere Edda Media, som har vært medeier i nettsiden siden 2006.

I den senere tid har partene forsøkt å bli enige om et videre samarbeid. Beklageligvis har det ikke lyktes partene å komme til enighet, slik at man nå er enige om å gå hver til sitt.

Det er liten tvil om at Tek.no-nettverket dermed mister en veletablert og svært viktig ressurs.

Ny spillside skal bygges opp

Selv om vi innser det blir en veldig stor jobb, ønsker vi å erstatte Gamer. Dette arbeidet vil påbegynnes umiddelbart, i form av et nytt spillprosjekt blir en del av Tek.no-nettverket.

Denne siden skal bygge på de journalistiske standarder og tjenester som ligger til grunn for Tek.no-nettverket per i dag. Det vil si at du vil finne de samme gode gamle tjenester som prisguide og forum (Diskusjon.no) knyttet opp mot siden.

Dersom du kan tenke deg å delta i dette prosjektet som skribent, hører vi gjerne fra deg. Vi kommer nærmere tilbake med mer informasjon om den nye spillsiden.

Vi takker den dedikerte staben bak Gamer som har lagt ned en fantasisk innsats i alle disse år og vi ønsker folkene all mulig lykke til videre.

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen