×
Annonse fra Tek Story Labs for

Siste mulighet: Vi søker flinke folk

Dette er en stillingsutlysning, om du lurte.

  • Tek Story Labs Dette er en annonse. Journalistene i Tek.no er ikke involvert i produksjonen.

Hei!

Vårt reklamebyrå og inkubator for nye inntekter, Story Labs, vokser.

Veldig mye. Og veldig fort.

For å klare å holde tritt med den solide veksten, og holde oss kreative trenger vi hjelp.

Hæ? Story Labs?

Story Labs er en avdeling i TU Media, som i disse dager fusjoneres med Mediehuset Tek og blir rundt 70 ansatte. Vi er det nye selskapets interne reklamebyrå og eksperimentavdeling for nye inntektskilder.

Majoriteten av arbeidet vi gjør består i dag av å utvikle, designe og produsere innholdsmarkedsføring spesiallaget for leserne våre, på vegne av annonsører.

Ambisjonen er å bli en soleklar nummer én på teknologireklame i Norge.

Du kan lese mer om hva vi gjør, og ikke minst hvorfor, i denne reportasjen hos Medier24.

Vi jobber også med å utvikle helt nye og veldig spennende inntektsområder (hysj-hysj-arbeid foreløpig).

Nettsidene vi publiserer på er Tek.no, TU.no, Digi.no, Teknofil.no, Gamer.no og Insidetelecom.no.

Det er fortsatt kun ni måneder siden Story Labs ble født, som en avdeling i Mediehuset Tek og TU Media. To måneder senere doblet vi antallet ansatte fra én til to. Nå må vi doble igjen, med to nye hoder.

Du skal få bli med på å bane vei i Norge med innholdsmarkedsføring av et helt nytt kaliber; god, sterk historiefortelling som leserne oppriktig setter pris på, samtidig som det skaper resultater for annonsørene.

Dette skal du jobbe med

Vi søker deg som elsker og kan fortelle gode historier på nett – enten det er gjennom tekst, bilde eller video – på en helt ny måte.

Du vil jobbe med ett eller flere av fagområdene til Teknisk Ukeblad, Digi og Tek.no, og du er interessert i alt fra industri, fysikk og olje til PC-er og mobiltelefoner.

Jobben kan egentlig best beskrives som en god miks av en teknologijournalist, markedsfører og prosjektleder. 

Det betyr at du vil få veldig mye frihet til å velge veien selv, samtidig som du er personen som selv gjør idéutvikling, produksjon, publisering og oppfølging av hver sak sammen med annonsørene.

Det er med andre ord en temmelig allsidig rolle.

Dette har vi lyst til å gi deg

Hos oss får du muligheten til å snakke med og påvirke 25 prosent av Norges lesende befolkning hver eneste uke, via sterke nisjenettsteder med høy slagkraft på hvert sitt fagområde. Det er rekord på verdensbasis for et nisjemedium.

Mulighetene for personlig utvikling er store, ettersom vi jobber med det aller siste av teknologi på nett, og setter av mye tid til utforsking og eksperimentering. Nettsidene våre kjører også på vår egen plattform, Neo. Det gir store kreative muligheter til å forme innholdsreklamen slik vi ønsker, uten begrensningene mange andre aktører må kjempe med.

Du vil jobbe tett med kunnskapsrike utviklere, selgere og tidligere redaksjonelle medarbeidere, som coacher og hjelper deg i det daglige. Vi er en hyggelig og jovial gjeng på 70 mennesker, som ikke er redde for å dele kunnskap og erfaringer, både på jobb og fritiden.

Du vil ikke minst, hver eneste dag, få jobbe tett med de største og viktigste merkevarene i Norge. Dette vil gi et unikt innblikk i Norges fremtid, og mulighet til å møte spennende eksperter på sine fagfelt, i en setting som gir deg ubegrenset tilgang til kildene.

Her kan du se våre første forsøk på innholdsreklame – og bedre skal det bli:

Bli med på ferden

Trivielle fakta

  • Stillingene er er fast, fulltid
  • Søknadsfristen er søndag 20. september.
  • Arbeidsstedet er moderne lokaler i Oslo sentrum, med både fooseball-bord og en prima kantine. Kaffen er  forferdelig - men det har vi løst.
  • Tiltredelse skjer gjerne fort som fy, eller noen måneder frem i tid om det må til for å få deg.

Søke gjør du ved å sende meg en mail med søknad og CV.

Vi er ikke veldig høytidelige, og vil bare komme i kontakt med den rette personen som er engasjert, flink og har lyst til å utvikle seg til nye høyder innen faget.

Vi snakkes!

– Jørgen Elton Nilsen
jorgen@tek.no
450 20 002

PS: Vi er også interessert i å komme i kontakt med frilansere innen feltene industri, olje og ingeniørarbeid, som kan hjelpe oss i ny og ne med oppdrag utover disse to stillingene. Ta kontakt om det kan være deg!

Kommentarer (8)

Til toppen