×
Annonse fra Delta V for
Kan du disse ti triksene på Samsung Galaxy S6?
Annonsørinnhold
(Bilde: Samsung)

Kan du disse ti triksene på Samsung Galaxy S6?

Noen av de beste triksene ligger skjult i menyene.

  • Delta V Dette er en annonse. Journalistene i Tek.no er ikke involvert i produksjonen.

#6: Minimer en app

Galaxy-serien har enda en kraftfull multitasking-funksjon. Denne lar deg minimere en app til en liten boble som legger seg over alt innhold på skjermen, akkurat som chat-boblene du kanskje kjenner fra Facebook. Da kan du dra og slippe filer mellom programmer, samtidig som du kan ha ett program åpent over et annet. 

Slik minimerer du en app: 
Med appen åpen drar du fingeren fra det øverste venstre hjørnet og ned mot midten av skjermen. Trykk på den hvite prikken øverst på den nå krympede appen, og velg symbolet for å minimere vinduet. Vil du fjerne boblen igjen er det bare å åpne den i full størrelse.

#7: Bruk hjem-knappen til å besvare anrop

Kanskje du jobber med tykke hansker på hendene? Eller kanskje du ganske enkelt ønsker å svare på et anrop ved å trykke på en fysisk knapp fremfor å sveipe? Også her vet Galaxy S6 Edge råd. Det er nemlig fullt mulig å sette opp telefonen slik at du kan svare på anrop ved å rett og slett trykke på hjem-tasten.

Slik svarer du på anrop med hjem-tasten:
Innstillinger → Tilgjengelighet → Besvare anrop og avslutte samtaler → Trykke på Hjem-tasten.

#8: Lynrask tilgang til innstillingene

Visste du at Galaxy S6 Edge har en lynrask snarvei til alle innstillingene for nettverk, lyd, blåtann og posisjonsdata? Ikke? Slik navigerer du deg frem:

Snarvei til innstillinger:
Dra ned varslingssenteret og hold fingeren på symbolet for enten nettverk, lyd, blåtann eller posisjonsdata, så blir du tatt rett til innstillingene for akkurat det valget. 

#9: Ring med ett enkelt sveip

Du må ikke trykke deg inn på profilen til en kontakt for så å trykke på symbolet for å ringe ham eller henne. Det kan gå raskere enn som så!

Slik ringer du raskere:
Når du har funnet den du vil ringe i kontaktlisten din, sveiper du ganske enkelt fra venstre til høyre over navnet – og vips er samtalen i gang.

#10: Ikke la mobilen sovne

Er det ikke irriterende at telefonen skrur ned lysstyrken mens du leser lange tekster, eller ser lenge på ett bilde? Galaxy S6 Edge gjør ikke det. Med Smart Hvilemodus vil telefonen ta i bruk kameraet og opprette øyekontakt med deg. Ser telefonen at du ser på den, justerer den hverken ned lysstyrken eller tar seg en høneblund. 

Slik aktiverer du Smart Hvilemodus:
Innstillinger → Skjerm → Smart Hvilemodus.

Lyst på flere tips?

Disse ti tipsene er bare en brøkdel av hva telefonen kan by på. Vil du vite mer anbefaler vi at du tar en liten tur til produktsiden til Galaxy S6 Edge. Der får du full oversikt over flere av funksjonene, spesifikasjoner og tilbehør.

Ett av de stiligste bruksområdene til telefonen får du sammen med VR-brillene våre:
S6 Edge passer nemlig ypperlig sammen med Gear VR Innovator Edition »

Del dine beste tips

Kan du flere tips og triks, eller kjenner til en smart funksjon du liker veldig godt? Del dem gjerne i kommentarfeltet under!

Gå til side
Til toppen