Tek får nytt utseende

Slik blir vårt nye utseende

Her er noen smakebiter fra de nye nettsidene til Hardware, Amobil, Akam og Gamer.

Annonsør­innhold
Les hele saken »

I desember 2011 satte en liten gruppe med Tek-nettverkets innerste krets og tre håndplukkede designere seg ned i et industribygg på Oslos østkant. Oppgaven var klar: Å starte med blanke ark og utforme en ny innpakning til nettsidene i Mediehuset Tek.

Et halvt år og utallige skisser senere, er vi nå klare til å vise frem de første smakebitene av hva vi har jobbet med.

Se bilder av den nye designen nederst i saken.

Som du vil se, er den nye designen verken revolusjonerende eller spektakulær. Tvert imot har vi lagt vekt på at sidene skal være så enkle og oversiktlige som mulig, uten å prøve å finne opp hjulet på ny.

Dette er nytt

Så hva har endret seg? Først og fremst har det redaksjonelle stoffet fått mye mer plass å boltre seg på. Vi har gått over til å bruke fulle 1000 piksler med bredde til artikler, mot ca 800 piksler i dag, mens annonsene er dyttet lenger ut. Vi har gått over til større skriftstørrelser, og bildeformater som passer dagens høye skjermoppløsninger.

I tillegg har vi kuttet bort alt av statisk innhold og kolonner som vi så ikke ble brukt. Målet er at sidene skal være mye mer levende og dynamiske enn før.

Det er også jobbet mye på teknologisiden med å få sidene til å laste raskere, og da har det vært en fryd å kunne forkaste dagens kode og rammerverk, som har røtter tilbake til 2007. De nye sidene vil laste raskere og belaste nettleseren mindre.

Utrullingen av den nye designen vil skje gradvis. I første omgang er det nettsidene til Hardware, Amobil, Akam, Tek og Inside Telecom som vil få ny design i løpet av sommeren. Deretter vil resten av nettverket og mobilsidene følge.

Beta starter i juni

Nå er vi snart der at vi kan vise frem en tidlig utgave av sidene, men for å få sidene så gode som mulig er vi avhengige av å vite mer om hva du liker og hva du ikke liker. I løpet av de neste ukene vil vi derfor dele en link til en betaside og opprette et eget forum der man kan komme med ris, ros, innspill og idéer.

Men, vi må vente noen uker mens teknikerne legger siste finpuss på betaen. I mellomtiden kan du få en smakebit på hvordan den nye designen vil se ut på Amobils sider i galleriet nedenfor – Akam, Hardware og Tek får selvfølgelig egne farger og profil. Stay tuned :)

Ny design 2012

Sammenligning og artikler
Dagens tilbud og artikler
Artikkel
Toppmeny

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili Fri Data


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen