Tegra 2 kommer til minimaskin

Tegra 2 kommer til minimaskin

Annonsør­innhold
Les hele saken »

Nvidia introduserte sin Tegra 2 noe tidligere i år, og nå kommer CompuLab med det de hevder er den første stasjonære modellen som benytter denne brikken. Trim-Slice har en tykkelse på beskjedne 0,6 tommer, eller drøye 1,5 centimeter. De andre målene er på 13 og 9,5 centimeter. Ikke uventet er det den minste og mest energigjerrige maskinen som CompuLab har kommet med til dags dato.

Tegra 2 har en 1 GHz dobbelkjerneprosessor, basert på ARM Cortex A9 og en GeForce-krets klemt inn på en og samme brikke. I tillegg får maskinen 1 GB minne, SATA-basert SSD, dobbel SDHC for lagring og gigabit nettverk. Videre støttes to skjermer via HDMI samt 5.1-lyd.

Bruken blir i første omgang mediaspillere, IPTV, infosystemer, spilling (!) og dels som skrivebordserstatter. CompuLab lover et eller flere operativsystemer som vil fungere på boksen, uten at man skal trenge knote alt for mye.

Hvis alt går som det skal kommer enheten i salg en gang i april, selv om prisen enn så lenge er ukjent. Dog, den skal være billigere enn en tablet og dyrere enn en streamingboks.

(Kilde: CompuLab )

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen