Teddybjørn-mobilen

Nettstedet Mobile Gazzette la i går ut bilder av den nye barnemobilen som er beregnet på barn helt ned til tre år. Den har form som en teddybjørn og egen avlyttingsfunksjon for foreldre.

 

Telefonnumre og tekstmeldinger kan forhåndslagres i den lille bamsen, som på flere nettsteder blir omtalt som en blanding mellom en baby-overvåker og en super-enkel gsm-mobil.

 

Blinkende kjæledyr

Buddy-Bear kan forhåndslagre fire ulike telefonnumre – en i hver pote på bamsen. Av og på-knappen sitter på snuten, og i tillegg er mobilen utstyrt med en egen SOS-knapp. Når det ringer, blinker det i den lille fyrens ører.

 

Mobilen er ikke utstyrt med skjerm eller andre effekter som lett kan gå i stykker. Den er med andre ord konstruert for å tåle røff behandling av treåringer.

 

Sony Ericsson og Nokia negative

Små mobilprodusenter som Leapfrog og Firefly har tideligere lansert liknende produkter myntet på de yngste. De store gutta som Sony Ericsson og Nokia har imidlertid avvist at de vil gå inn i dette kontroversielle markedet. Hva som er årsaken til at mobilgigantene foreløpig styrer unna dette markedssegmentet er uvisst, men at flere forskere har gått hardt ut med at spesielt barn bør skånes for mobilstråling er antagelig en av årsakene til dette.

 

Buddy-Bear-mobilen distribueres av det nederlandske nettstedet Dealmaker, og har en pris på om lag 130 Euro.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen