Technoport snart av stabelen

Technport er en teknologifestival som går av stabelen i Trondheim 19. til 22. oktober. Festivalen er inndelt fire hovedgrupper, nemlig innovasjon, IKT, helse & IT og til slutt energi, olje og gass. Det er første gang denne festivalen arrangeres, men likevel har man fått tak i svært mange interessante foredragsholdere. Technoport mener selv at festivalen er for fagfolk, studenter og investorer.

Det er flere spennende konferanser om blant annet smarthus, trådløs fremtid, multimedialøsninger i praksis, telecom managemet, IKT for helse, smidig programvareutvikling og mye mer. Les mer om de ulike konferansene på denne siden: Technoport konferanser.

I tillegg til de omfattende konferansene er det utstilling i Trondheim Spektrum, eller Nidarøhallen som mange fortsatt sier. Her er det nesten 150 utstillere. Det er blant annet 3Com, Atmel, Det Norske Veritas, Nokia, NRK, NTNU, Q-free, Siemens, Sintef, Sony, Statoil og Telenor. For en fullstendig liste over utstillere kan dere gå på denne siden: Technoport utstillere.

Technoport foregår samtidig som UKA-05 som er norges største kulturfestival. Her er det revyer, konserter og ett vell av andre aktiviteter.

Elever og studenter har gratis inngang til utstillingen i Trondheim Spektrum. Vi skal selv ta oss en tur og se om vi kommer over noe spennende.

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen