Tech·Ed: Tirsdag


Bilde: Microsoft. Klikk på bildet!

I dag var den offisielle startdagen til Tech·Ed Amsterdam, og det var også dagen for den innledende talen. I år falt æren til Andrew Lees, som er visepresident for Server and Tools Marketing hos Microsoft. Lees holdt en 2 timer lang tale, med god hjelp av en gruppe skuespillere som simulerte daglige problemer som kan oppstå mellom utviklere, systemadministratorer og brukerne.

Og bare for å ha det sagt, når stort sett alle Tech·Ed-deltakerne samles på en plass, da blir det trangt om plassene. Veldig trangt. Men det gjorde liksom ingenting, for Andrew Lees er en dyktig taler, og han kom med nyhet etter nyhet.


Andrew Lees. Bilde: Microsoft. Klikk på bildet!

Etter at denne var over, har resten av dagen gått i ett med pressekonferanser og nyhetsskriving. Det har gjort at undertegnede ikke har fått deltatt på noen sesjoner i dag, men dette skal tas igjen i løpet av resten av uken.

I morgen skal Microsoft holde pressekonferanser, og ellers er dagen fullbooket med andre sesjoner. Følg med på programmer.no i morgen for flere oppdateringer fra Tech·Ed i Amsterdam.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen