Tech·Ed reisebrev - fredag

Som me nemte heilt til slutt i gårsdagens reisebrev, var at det skulle vere ein fest på torsdagskvelden. Dette var ein fest. Eit stort område av konferansesenteret hadde vore stengt av frå me kom dit, og no skjønte me plutselig kvifor. Det var for å ha stor nok plass å lage festområdet på.

Festen opna klokka halv åtte, og då var det servering av ulike typar mat og drikke rundt om i salen. Sidan det Tech·Ed er ein konferanse for dei datainteresserte i blant oss, var det sjølvsagt satt ut spelemaskiner av ulike slag.

Fotballkampen skulle og visast på storskjerm, og det skorta ikkje på underhaldning undervegs. Biletet over er frå "opningsseremonien", og to entertainere forsøkte å få stemningen i taket før semifinalen. Folkemengden vart delt i to, Tsjekkia og Hellas, og det vart arrangert ein konkurranse. Stemningen stod i taket under heile fotballkampen, som holdt på ei god stund lenger enn planlagt. Problemet for dei fleste av oss, var å komme oss såpass tidleg i seng at det var mogleg å stå opp til rett tidspunkt dagen etterpå.

Kommentarer (4)

Norges beste mobilabonnement

Januar 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

ICE Mobil 1GB


Jeg bruker middels mye data:

Hello 5GB


Jeg bruker mye data:

Hello 10 GB


Jeg er superbruker:

Komplett MegaFlex 30GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen