Tech·Ed: Øk produktiviteten med Active Directory

Andrew Lees avslørte flere ting under sin innledende tale på Tech·Ed Amsterdam i dag. Først fortalte han oss om lanseringsdatoer for Visual Studio 2005, SQL Server 2005 og BizTalk Server 2006. Etterpå fortsatte han å fortelle om forbedringene som nå kommer til Active Directory.

- Rollen til programvare når det kommer til å hjelpe folk med å være mer produktive, er større enn noensinne, og Microsoft arbeider for å hjelpe profesjonelle IT-folk og utviklere med å forretningsverdien for deres organisasjoner ved å levere mer sammenkoblede systemer fortere enn noensinne, sa Lees under hans tale til 6500 Tech·Ed-deltakere. Andrew Lees er Corporate Vice President of Marketing and Solutions for Microsoft Server and Tools Marketing.

Blant forbedringene vi kommer til å se i Active Directory, er en såkalt Password Change Notification Service. Denne tjenesten vil gjøre det lettere å integrere Active Directory med andre tjenester. Microsoft vil også lansere en egen nettside som forteller mer om Active Directory-interoperabilitet, som du kan finne her.

Microsoft jobber tett sammen med Kernel Networks i Frankrike, for å øke listen med LDAP-kataloger støttet av MIIS, en sentralisert tjeneste som lagrer og integrerer informasjon for organisasjoner med flere kataloger. Foreløpig støtter MIIS blant annet iPlanet Directory Server, Sun One Directory Server, Netscape Directory Server, Novell eDirectory og IMB Directory Server.

Kernel Networks vil slippe OpenLDAP Managment Agent i siste kvartal av 2005, og vil gjøre det mulig å integrere OpenLDAP 2.0 med en MIIS-basert identitetsbehandlingsløsning.

Les flere saker fra Tech·Ed 2004 i Amsterdam på Programmer.no.

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen